En bestilling kan ikke knyttes til medlemskapet i etterkant hvis du ikke var logget inn da du handlet. Kundeservice kan likevel legge inn poengene for kjøpet manuelt. Det kan ta noen dager før poengene vises på profilen din.

Bestillinger du har lagt som gjest, finner du under «Kontroller bestillingen»